Camillas Matuppror

Hem   Aktuellt   Fakta   Vapendragare  

 

 

Välkommen!

Jag anser att det är en mänsklig rättighet att våra barn, sjuka och äldre varje dag skall få äta sig mätta på god mat, lagad med omsorg och nära dem som skall äta den. Det gagnar både vår hälsa och miljö om vi tillsammans kan bryta trenden mot industrimat inom storhushåll och i livsmedelsbutiker.


Kungsörnens mjöl innehåller för höga halter av kadmium

» Jag är så glad att jag inte köper kungsörnens mjöl, jag köper bara Saltå kvarns mjölsorter, men jösses alla andra som alltid köper kungsörnens mjöl den mest vanliga sorten, sluta köp den tills företaget kan garantera med analyser att är ok


Något gör ont i magen

» Det svider i magen, insikten i att våra äldre är helt rättslösa när det gäller vad de får på sin tallrik är tydlig, jag hade en möjlighet kvar..... socialstyrelsen.


Matupproret i Landet Brunsås

» Det var en solig dag i våras som SVT -teamet kom upp till Svärdsjö. I kväll är jag med i Landet brunsås tillsammans med Lotta Lundgren.


Stiftelsen Den Offentliga Maten

» Bankgiro för den som vill lämna ett bidrag till vårt arbete med att förbättra den offentliga maten för våra barn, sjuka och äldre. BG 725-8973.


Mot ljusare tider

Vi går mot ljusare tider. 
Februarinytt från Matupproret. Lite om upphandlingsbryderier i Dalarna, om stiftelse, bok och Gemenskap. Vill även du ha våra nyhetsbrev? Klicka in och anmäl dig på »Prenumerera på Matuppror« bland artiklarna till höger..
» Februarinytt från Matupproret. Lite om upphandlingsbryderier i Dalarna, om stiftelse, bok och Gemenskap. Vill även du ha våra nyhetsbrev? Klicka in och anmäl dig på »Prenumerera på Matuppror« bland artiklarna till höger.


 

97439

Har nu skrivit under.

 

 
Boken om Matupproret
» I boken Matupproret berättar jag bland annat om enkel vardagsmat, om varifrån maten kommer, om vår matkultur, om måltiden som källa till välmående, om alla de små enkla val vi kan göra för att vi och vår planet ska må bättre.

Prenumerera på Matuppror
» Ta del av det senaste som händer på Camillas Matuppror.

Stiftelsen Den Offentliga Maten
» Bankgiro för den som vill lämna ett bidrag till vårt arbete med att förbättra den offentliga maten för våra barn, sjuka och äldre. BG 725-8973.

 
Camillas Matuppror, Sveden 125, 790 23 Svärdsjö, www.camillasmatuppror.se, info@camillasmatuppror.se
Producerad av Reaktion
med kraft från
Eyebeep Publicering