Camillas Matuppror

Hem   Aktuellt   Fakta   Vapendragare  

 

2010-11-14

Svärdsjö boksläppsfest

Författarens familj och vänner, intresserade bybor, representanter från lokala företag och organisationer, folkvalda, förläggaren och undertecknad var på plats i Svärdsjö, 13 nov, för boksläppsfest på kullans hemmaplan.

Vi var en ansenlig skara som pratade bok, lyssnade på skönsång av Svasse från Falun, snaskade knäcke med Gustafskorv och pepparotssås. På plats var bland andra Kenneth Johansson, riksdagsledamot för Centerpartiet och ordförande i Riksdagens Socialutskott. Han sa sig vara på plats för att visa att han stödjer Matupproret. Jag passade på att fråga hur arbetet fortskrider med lagskydd för gästerna i den offentliga restaurangen, » Lex Sparring. En fråga jag kommer ställa till närvarande folkvalda även på kommande boksläppsfest i Stockholm – samtliga svar återkommer vi med här på sajten.
     
Undertecknad såg en person tassa iväg med en hel kartong signerade böcker. Vem det var, tänker jag inte avslöja för de ska slås in och ges till medarbetarna som julklapp.


Dela upprorsartikeln med dina vänner
 

 

 

97418

Har nu skrivit under.

 

 
Upprorisk och matsmart
» Det här vill jag.

Bli upprorsmakare - skriv under
» Jag vill att du skriver på mitt upprop för mer matglädje och mindre industrimat!

Upproret lever - tipsa
» Du är även välkommen att nedan lämna konkreta tips på missförhållanden som har med mat att göra. Om det är tillräckligt konkret kommer tipset bland annat att lämnas vidare till lokalpressen på aktuell ort.

 
Camillas Matuppror, Sveden 125, 790 23 Svärdsjö, www.camillasmatuppror.se, info@camillasmatuppror.se
Producerad av Reaktion
med kraft från
Eyebeep Publicering